Welkom bij Thissen & Stecher Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Meer informatie Welkom bij Thissen & Stecher Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Welkom op de vernieuwede website van Thissen & Stecher. Meer informatie

Welkom bij Thissen & Stecher BV

Thissen & Stecher BV, opgericht in 1926, is een internationaal opererende fabrikant van uiteenlopende machines en producten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Thissen & Stecher BV, is gestart met de productie van veevoederkookketels, hetgeen enige tijd later is uitgebreid met de productie van waskookketels voor huishoudens. Uiteindelijk is Thissen & Stecher BV uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming welke zich heeft toegelegd op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige producten.

~(1926-1973)~

Teamfoto:
Heinrich Thissen (4e van rechts, voor)
Piet Keunen (midden, voor)
Jo Rütten (2e van recht, voor

⁍ Heinrich Thissen

⁍ Heinrich Thissen

⁍ Oprichter

Eerste type ketels – 1941

Beurs – 1941

Fornuis pot

Beurs – 1953

Landbouwbeurs – Utrecht 1955

Beurs – 1954

~(1973-2001)~

⁍ Piet Keunen

⁍ Piet Keunen

⁍ Voormalig Directeur

Slavaktobeurs – Utrecht 1973

⁍ Jo Rütten

⁍ Jo Rütten

⁍ Voormalig Directeur

Oude pand – Hout-Blerick 1975

Jo Rütten en Piet Keunen met hun echtgenote

~(2001-heden)~

⁍ Peter Keunen

⁍ Peter Keunen

⁍ Directeur

⁍ Henk Keunen

⁍ Henk Keunen

⁍ Directeur