Selecteer een pagina

Voorraad

Kookketels  TSV/TSR

De industrie kookketels zijn uitermate geschikt voor het koken van o.a. vleeswaren, aardappelen, soepen en sauzen. De binnenketel van de verschillende types kunnen rechthoekig of rond worden uitgevoerd.

Roerkantelketel  RKKC

De roerwerkketels zijn uitermate geschikt voor het bereiden van o.a. soepen, sauzen, ragouts en kant- en klaar gerechten

Roerwerkketels TSSR

De roerkantelketels zijn uitermate geschikt voor het bereiden van o.a. soepen, sauzen, ragouts, stamppotten en kant- en klaar gerechten.

Wok  TSW

De wok is ontworpen voor het koken / braden en homogeen mengen van de meest uiteenlopende voedingsmiddelen, zoals pasta’s, groenten, sauzen, kant- en klaar gerechten, etc. Het wok-effect ontstaat door het roeren met 7 stuks schrapers in een grote ondiepe pan in combinatie met hoge temperatuur.

Multikoker  TSMK

De multikoker is ontworpen voor het koken van pasta’s en groenten. De machine is voorzien van een automatische kantelkorf met hydrodynamisch roerwerk. Hierdoor wordt het product door een vortex van water “geroerd”. De snelheid van de watervortex kan traploos worden ingesteld.

Blancheur  TSB

De blancheur (continue kooklijn) is ontworpen voor het continue koken van vleesproducten, groenten, aardappelproducten en vegetarische producten. De juiste wijze van blan­cheren levert u een optimale kwaliteit van uw product. Hierbij is een stabiele temperatuur en goede watercircula­tie van groot belang. Voor het transport in de blancheur wordt een schroef gebruikt. Voor de uitvoer kan een uit­voerband of een uitvoerschroef worden gekozen, die in het verlengde van de blancheur of haaks op de blancheur geplaatst kan worden.

Stoomgenerator  TSSG

Thissen & Stecher BV levert elektrische stoomgeneratoren tot 180 kW voor de productie van stoom tot 240 kg/uur. Productie van schone stoom behoord ook tot de mogelijkheden.

 

Kometos ontdooi-installaties

Thissen & Stecher BV is distributeur van ontdooi-installaties van Kometos, onze partner uit Finland. Met deze installaties is het mogelijk om bijv. vlees en vis zeer efficiënt en product besparend te ontdooien.

Klik hier om meer te weten te komen over de ontdooi technologie.

Klik hier om de website van Kometos te bezoeken.

Zie de website van Emil Müller. Hun zijn ook distributeur van Kometos. www.emil-müller.de